Platschef till Einar Mattson Byggnads AB

Einar Mattsson koncernen är ett familjeföretag som varit verksamt på Storstockholms bostadsmarknad sedan 1935. Koncernens verksamhet är indelad i fyra områden: Egna fastigheter, Bostadsprojekt, Övriga investeringar samt Bygg- och fastighetsförvaltning. Einar Mattsson har 330 anställda och omsätter ca 1,4 miljarder kronor. Bygg- och förvaltningsverksamheten bedrivs av dotterbolaget Einar Mattsson Byggnads AB och organiseras i två affärsområden: Byggproduktion och fastighetsförvaltning. Einar Mattsson koncernen värnar om god kvalité i såväl relationer som produkter, företagskulturen präglas av omtanke, engagemang och framåtanda. Läs mer om oss på www.einarmattsson.se

Dina Arbetsuppgifter

Du kommer att leda projektet/entreprenaden hela vägen från erhållet projekt till överlämnande. Det är du som har ansvar för att arbetsplatsen skapas, tidplanering, att driva och kontinuerligt följa upp projektets status såväl ekonomiskt som säkerhetsmässigt. Du ansvarar för kvalitetssäkringen av processer och slutprodukt, du deltar i projektmöten tillsammans med arbetschef och har kontinuerlig kontakt med beställaren. Det är du som dagligen leder och fördelar arbetet. Du har ett projektteam med arbetsledare, entreprenadingenjörer och inköpare till din hjälp.

Din Bakgrund

Det är meriterande om du har byggnadsingenjörsutbildning. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av byggledning, gärna som platschef. Men, du kan även vara en arbetsledare som vill ta nästa kliv i karriären. Det viktiga är att du har gedigna erfarenheter som chef och ledare. Du är även en van it-användare, har sinne för administration samt ordning och reda. Dessutom är du en person som visar intresse, är strukturerad och lösningsorienterad samt givetvis också ansvarstagande.

Din blivande arbetsplats

Hos Einar Mattsson finns goda utvecklingsmöjligheter samt en bra och trevlig arbetsmiljö. Man är i framkant vad gäller rutiner och processer, vilka utvecklas med hjälp av en forskare. Företaget är tillräckligt stort för att ha riktigt bra projekt, men samtidigt tillräckligt litet för att man ska kunna göra skillnad som platschef.

Din ansökan

Din ansökan med cv och personligt brev är du välkommen att snarast skicka till ansokan@stepaheadhr.se, dock senast den 15/4 2015. Märk din ansökan "Platschef". Ansökningshandlingarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Om det är något du undrar över är du välkommen att ringa Katarina Sohl 0700-24 44 42

StepAhead HR & Rekrytering AB